Nya vägar till pengarna – en inspirerande eftermiddag med Almi
Datum: 29/1

Nya vägar till pengarna – en inspirerande eftermiddag med Almi

Är du i behov av kapital för att utveckla företaget vidare? För att lyckas med företagets tillväxt behövs som regel både kompetens och kapital. Välkommen till Almis inspirerande eftermiddag om olika finansieringslösningar.

Lär dig mer om vilka möjligheter som finns och gör dig redo för nästa steg. Kom och låt dig inspireras, få ny kunskap och knyt nya kontakter. Paper Province finns på plats för att prata finansieringsvägar och ge råd.

På agendan

Inspirationsföreläsning – Navigera i teknikstormen

Framtiden är inte vad den har varit. Kommer samhället klara av att hantera den exploderande teknikutvecklingen. Lyssna till Nicklas Bergman som är serieentreprenör, riskkapitalist och futurist.

Seminarier – Rätt väg till finansiering

Lär dig mer om vilka finansieringsmöjligheter som finns under ett av fyra seminarier. Lyssna till några olika aktörer som berättar om vilken typ av satsning de kan finansiera och vad som krävs för att lyckas. På detta programblock har du chans att träffa Paper Province och få rådgivning om Kapital anpassat för utveckling.

Speed Meeting – Givande möten och nya kontakter

Passa på att boka in ett första möte med en eller fler av finansieringsaktörerna som finns på plats. Under korta möten får du möjlighet att presentera dig och din satsning. Ta tillfället att få tips inför ditt nästa steg. Boka gärna in en stund med Paper Province vd Maria Hollander.

NÄR: 29 januari 2019, klockan 11:30 – 17:00
VART: Karlstad CCC
PROGRAM: Hittar du på Almis webbplats
ANMÄLAN: Görs här