Marknadskunskap tillväxtmarknader
Datum: 28/4

Marknadskunskap tillväxtmarknader

Vill du ta dig till nya marknader? Arbetar ditt företag med klimatsmarta lösningar? I detta webbseminarium i tre delar får du konkreta verktyg och praktiska exempel på vad som krävs för att etablera ditt hållbara företag på tillväxtmarknader. 

Datum och tid:

Del 1: Utbildningsmaterial tillgängligt tisdag 28 april. Uppföljande möte via Zoom för frågor och diskussion tisdag 5 maj klockan 10-11.

Del 2: Utbildningsmaterial tillgängligt tisdag 12 maj. Uppföljande möte via Zoom för frågor och diskussion tisdag 19 maj klockan 10-11.

Del 3: Utbildningsmaterial tillgängligt tisdag 2 juni. Uppföljande möte via Zoom för frågor och diskussion tisdag 9 juni klockan 10-11.

För detaljerat program se här

För vem?

Små- och medelstora företag som har ett intresse av att etablera klimatsmarta lösningar på tillväxtmarknader. Webbseminarierna är primärt inriktat på de företag som deltar i delegationsresor för matchmaking, men kan också vara av intresse för de som funderar på att i framtiden exportera till tillväxtmarknader. Efter avslutat webbseminarium ska du som företagare ha fått med dig konkreta verktyg för att etablera dig på tillväxtmarknader.

Kostnad

Varje webbseminarium kostar 2 000 kronor per deltagare för företag som inte är medfinansiärer i projektet. Men just nu under coronatider kommer vi inte att ta ut den avgiften.

Anmälan

Gör din anmälan här. Vid anmälan kommer du att få en länk till utbildningsmaterialet enligt utsatta datum ovan.

Du kan välja att delta vid något tillfälle eller vid alla tre tillfällen, detta anges vid anmälan.

Arrangörer

Sustainable Business Cleantech vill bidra till att skapa tillväxt för företag inom miljöteknik och energieffektivisering genom att identifiera nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader.

Läs mer: cleantechbusiness.se

Kontakt

Therese Rosenblad, processledare

Mejl: therese.rosenblad@life.se

Mobil: 073-836 82 44