Pär Lärkeryd om ledarskap för innovation – verktyg för en värld i omställning
Datum: 27/9

Pär Lärkeryd om ledarskap för innovation – verktyg för en värld i omställning

Vilket ledarskap krävs för att möta de utmaningar som grön omställning och robotisering av jobben innebär? Hur skapar vi hållbara och jämställda arbetsplatser med kreativa och stolta medarbetare som strävar mot samma mål? Ta del av Pär Lärkeryds verktyg för hur du kan arbeta mer inkluderande och skapa en arbetsplats där individer trivs och blir mer innovativa.

Pär Lärkeryd är välkänd för sitt engagemang inom jämställdhet och lyckade förändringsprojekt där fokus lagts på utveckling av både verksamheter och människor. Han har en framgångsrik karriär inom verkstadsindustri och skog och är idag vd för ett av Norrlands största företag – Norra Skog. Som vd har han aktivt arbetat med värderingsfrågor för att öka tillväxten. Norra Skogsägarna tilldelades under Pärs ledning Svenska Jämställdhetspriset 2016, en nationell utmärkelse för framstående jämställdhetsarbete.

Föreläsningen sänds digitalt men vi tycker att det är roligare att göra saker tillsammans, så vi samlas hos Paper Province i Karlstad för att koppla upp oss och ta del av den gemensamt över en fika med chans till nätverkande och diskussioner på temat.

NÄR: 27 september klockan 10.00 – 12.00. Föreläsningen pågår kl. 10.00 – 11.00.
VAR: På plats hos Paper Province i Karlstad, Sommargatan 101A. Det finns också möjlighet att delta på distans*
ANMÄLAN FÖR FYSISKT DELTAGANDE KARLSTAD: Görs här senast 25 september: Länk till anmälan >
ANMÄLAN FÖR ENBART DIGITALT DELTAGANDE: Delta på distans från egen dator genom att anmäla dig här >

Föreläsningen ges kostnadsfritt tack vare Paper Province, Dalarna Science Park, Sustainable Steel Region, Sandbacka Science Park, RISE och Propell inom ramen för projektet Focus Industry Spets, vars mål är att stärka industrins innovationsförmåga och attraktionskraft, med fokus på globala och långsiktiga affärer.

Föreläsningen är en del av Innovation Day i Hudiksvall, som är en dag under innovationsveckan Innovation Week X.