Datum: 3/5

Lär dig göra hållbara affärer

Vill ditt företag utveckla lönsamma produkter och tjänster och samtidigt arbeta långsiktigt och hållbart? Vill du också ha mer kunskap på området? Den 3 maj har du chansen. Sustainable Business Cleantech och Karlstads kommun bjuder in till en frukostworkshop och ger en introduktion i hållbar affärsutveckling och cirkulär ekonomi.

Idag förbrukar vi jordens resurser på ett ohållbart sätt. Vårt sätt att producera, konsumera, använda och slänga, skapar stark negativ miljöpåverkan. Att istället arbeta hållbart har blivit en förutsättning för att överleva på marknaden, minska sina kostnader och bli mer lönsam.

Häng med i utvecklingen mot hållbara affärer. Sustainable Business Cleantech och Karlstads kommun arrangerar en kostnadsfri frukostworkshop kring ämnet. De bjuder på en introduktion i hållbar affärsutveckling och cirkulär ekonomi, ett begrepp inom hållbarhet som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. Du får även ta del av några goda exempel inom olika branscher. Dessutom blir det en mini-workshop i hållbar affärsutveckling där blicken riktas till ditt företag för att identifiera nya, hållbara sätt att göra affärer på, så att du får med dig så mycket som möjligt från mötet.

Vi får lyssna till Henric Barkman, miljörådgivare på Karlstads kommun samt entreprenör inom hållbar konsumtion.

Tid: kl. 7.30-9.30 (vi börjar med frukost)
Plats: Lokal Solen i Samhällsbyggnadshuset, Gustaf Lovéns gata 30, 652 26 Karlstad
Anmälan: Anmäl dig här, senast 29 april.
För vem? Företagare i Karlstad med omnejd som vill utveckla sina affärer genom en cirkulär och hållbar affärsmodell.

Arrangörer
Sustainable Business Cleantech och Karlstads kommun. Sustainable Business Cleantech vill bidra till att skapa tillväxt för företag med klimatsmarta lösningar genom att identifiera nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader.

KONTAKT
Patricia Edvardsson, projektledare Sustainable Business Cleantech: patricia.edvardsson@lifefoundation.se, www.cleantechbusiness.se