Datum: 24/4

Konsten att öppna dörrar – webinarie om hur du nyttjar gamification

Gamification är en av de hetaste trenderna för att skapa engagerade grupper av människor med hjälp av digitala upplevelser. Men vad är egentligen gamification och vad finns om man gräver sig lite djupare ner i ämnet? Jo, själva nyckeln till lärande och förändring. Helt enkelt det som gör oss människor till människor.

Mänskliga drivkrafter

24 april livesänder Paper Province en föreläsning där Andreas Stjärnhems talar om “Konsten att öppna dörrar”. Han tittar närmare på gamification, spel, lek och lärande samt det som faktiskt är drivkraften bakom dessa, mänskliga beteendemönster. Som creative director på värmländska innovationsbyrån Sticky Beat är Andreas dagligen involverad i digitala projekt som t ex handlar om säkerhet inom industrin, säkert cyklande och att göra tandborstning till någon som barn vill göra. Och den gemensamma nämnaren är att skapa digitala upplevelser som ropar på det mänskliga inom oss. Gamification är i det perspektivet en bra språngbräda för resan att skapa engagemang.

Livesändning via Paper Province Facebooksida

Denna livesändning sker från Paper Province Facebooksida 24 april mellan kl 12.15 och 13.00.
Sändningen produceras av Paper Province i samarbete med Compare och IUC Stål & Verkstad.
Sändningen läggs ut någon minut innan föreläsningen startar. Se till att du följer Paper Provincen på Facebook och att du tar emot notiser om livesändningar, så kommer du inte missa detta.
 
Vill du vara med på plats så är föreläsningen öppen för alla som vill delta.
Skicka gärna in frågor till Andreas under livesändningen, så ser vi till att de blir besvarade under efterföljande frågestunden.

Konsten att öppna dörrar

Placeholder image

Andreas Stjärnhem

Sticky Beat