Konferens om träbyggnation i Bengtsfors
Datum: 23/9

Konferens om träbyggnation i Bengtsfors

Trä-, bygg-, möbel- och inredningsindustrin i Sverige och Norge befinner sig mitt i ett grönt skifte. Välkommen till en dag med fokus på omställningen mot hållbar innovativ träproduktion, träbyggnation, cirkulär produktutveckling och råvaran alla pratar om. Skogen. Välkänt. Väl beprövat. Uråldrigt. Och framtidens material.

Möt de som är med driver det gröna skiftet i branschen mot framtiden. Svenska och norska företag, branschorganisationer, experter, science-parks, företagskluster, designers, influensers och andra som under dagen kommer ge inblick och framblick i hållbara omställning inom industriell träproduktion, träbyggnation, möbel- och inredningsindustrin samt cirkulär produkt- och affärsutveckling.

På konferensen får du bland andra lyssna till Amanda Borneke, specialist inom cirkulär ekonomi på Sweco, Stefan Tjust, CEO på Vestre och Sandra Sundbäck, vd på Paper Province.

Vi träffas på plats i Bengtsfors i Dalsland som ligger mitt i det skogliga företags- och kompetensklustret i gränsregionen Sverige-Norge, Västra Götaland och Värmland.

Läs hela inbjudan och programmet här!

När: Fredag 23 september klockan 09:00 till 14:45

Var: Odéon Bio & Teater, Centralbacken 6, 666 31 Bengtsfors

För vem: För dig som arbetar med trä i alla dess former och perspektiv, från industriell träproduktion till träbyggnation, möbler och inredning, hantverk, design, arkitektur, konstruktion, återbruk, affärsutveckling, politik med mera.

Pris: 495 kr per person exklusive moms

För mer info:

Jeanette Lindh Svanqvist

jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

0531-52 60 44