Knock on wood
Datum: 12/9

Knock on wood

En branschträff för att tillsammans ta träbyggandet till högre höjder!

Kraven på hållbara, klimatvänliga lösningar och material som värnar vår planet ökar – så även inom byggindustrin. Det ger också nya affärsmöjligheter! Med branschträffen Knock on Wood vill vi samla beställare och utförare av byggnationer för att tillsammans få större kunskap om att bygga med trä – det enda förnybara byggmaterialet!

Dagen bjuder bland annat på föreläsningar i ”TedTalk-format” med entreprenörer i branschen som delar med sig av sina erfarenheter inom träbyggnation; kring projektutmaningar och lösningar samt tankar om framtida utveckling av branschen. Du får också ta del av olika framtidsprojekt där beställare från det offentliga berättar om vad de har på gång, men också vilka krav och utmaningar de är ställda inför.

Dagen avslutas med mingel och tilltugg vid den minimässa som finns i anslutning till seminariet. Mässan går så klart också att besöka vid pauserna under dagen för nätverkande, nya kontakter och ökad affärsnytta och kunskap. Tillsammans kan vi flytta branschen framåt!

I anslutning till seminariet finns även en minimässa som under pauserna bjuder på många tillfällen att mingla och knyta kontakter för ökad affärsnytta och kunskap.

NÄR: 12 september
VAR: Karlstad
ANMÄLAN: Görs här senast 6 september och anmäl ditt intresse redan nu!
PRIS: Kostnadsfritt
PROGRAMKNOCK ON WOOD 12 september

Utställare på minimässan?

Är ditt företag eller organisation intresserade av en utställningsplats på vår minimässa? Kontakta Helene Vogelmann för mer information: helen.vogelmann@regionvarmland.se

——————————————————————————————————————————————-

Knock on Wood anordnas av Interreg-projektet The Bioeconomy Region och Stora Enso i samarbete med Paper Province, Region Värmland, Interreg-projektet ecoINSIDE, Föreningen Hållbart byggande i Värmland, Träbyggnadskansliet, Länsstyrelsen i Värmland samt Skogsvårdsstyrelsen i Värmland.