Frukostseminarium – Varför jämställdhet?
Datum: 15/9

Frukostseminarium – Varför jämställdhet?

Vill du hjälpa din organisation att stå i framkant och leda utveckling? Då vill vi välkomna dig till ett inspirerande frukostseminarium med temat “Varför ska vi jobba med jämställdhet? – Hur gynnar det organisationens utveckling?”.
Seminariet är det första i en mötesserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer och en del av satsningen Attraktionskraft Värmland.

Vi är övertygade om att kunskap om “ditt varför” är kärnan till framgång. Att förstå varför vi strävar efter, i detta fall – jämställdhet och kompetensförsörjning, är grunden för en hållbar utveckling och tillväxt. Så under detta seminarium ger vi dig tips och inspiration att hitta och argumentera för ditt varför samt en inblick i hur det kan stärka drivkraften för att ta ditt företag till nya höjder.

Vi tror att det är tillsammans, genom att dela kunskap och erfarenheter, som vi kan skapa en mer inkluderande och framgångsrik framtid för våra företag och samhället som helhet.

Delta digitalt eller fysiskt

Du är välkommen att delta digitalt eller på plats i Karlstad, Arvika, Kristinehamn eller Torsby. Deltar du fysiskt bjuder vi på frukost. Reservation för att fysiska träffar kan komma att ställas in vid för få anmälda. Seminariet är kostnadsfritt.

När: 15 september, klockan 7.30–8.30 (7.30–9.00 i fysiska hubbar, med frukost och extra tid för diskussion).
Var: Digitalt eller i en av våra fysiska hubbar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Torsby.

Anmälan görs här! Sista anmälningsdag för fysiskt deltagande är 8 september och för att delta digitalt önskar vi din registrering senast 14 september.

Mötesserien pågår under hösten 2023 och våren 2024 och kommer bland annat behandla ämnen som ledarskap av unga, normer och fördomar samt breddad rekrytering. Den arrangeras av Region Värmland, Paper Province, Compare, IUC/Stål &Verkstad inom ramarna för det gemensamma projektet Attraktionskraft Värmland.

För att ta del av kommande seminarium håll utkik här eller via Attraktionskraft Värmlands nyhetsbrev.

Läs om Attraktionskraft Värmland här.