Intresserad av den Sydafrikanska marknaden? Matchmaking-resa på G
Datum: 24/1

Intresserad av den Sydafrikanska marknaden? Matchmaking-resa på G

Miljöteknikföretag som är intresserade av att nå ut på den Sydafrikanska marknaden har nu chansen att följa med på en unik resa.  Missa inte informationsmötet den 24 januari där du får veta mer.

Projektet Sustainable Business Cleantech har planerat en matchmaking resa till Kapstaden i Sydafrika. Du får träffa cirka 60 beslutsfattare, experter och nyckelpersoner inom sektorn förnybar energi från sju olika afrikanska länder

Resan startar den 28 mars och pågår till den 3 april. En unik resa för företag som vill lära känna den Sydafrikanska marknaden, dess behov och affärsmöjligheter och etablera långsiktiga kontakter. Tre företag får följa med så det är först till kvarn som gäller.

Den 24:e januari hålls ett informationsmöte för företag som är intresserade av att följa med, men också för dig som bara är nyfiken och vill veta mer om den Sydafrikanska marknaden.

När och var

Plats: Styrmannens företagscenter, Köpmannagatan 2, Karlstad

Datum: 24 januari kl. 9.00-10.30

Kontakt: Therese Rosenblad, therese.rosenblad@life.se, 073-836 82 44

Läs mer och anmäl här

Läs mer om programmet på informationsmötet: Informationsträff Sydafrika

Läs mer om Sydafrikaresan här: Matchmaking-resa till Kapstaden 2020

Fakta

Sustainable Business Cleantech drivs av stiftelsen LIFE Foundation som ägs av LIFE Academy.

Sustainable Business Cleantech är ett treårigt projekt (2018-2020) som är finansierat av Region Värmland, Tillväxtverket, Life Foundation, Säffle kommun, Arvika kommun, Karlstad kommun, Compare, Glava Energy Center, Visit Värmland, Paper Province, Sparbanksstiftelsen Alfa samt 13 värmländska företag.