Datum: 14/3

Ingenjörsstuderande se hit! Hitta ditt framtida drömjobb.

Onsdagen den 14 mars har du som studerar till ingenjör på Karlstads universitet chansen att hänga med på en inspirerande resa och träffa åtta medlemsföretag i Paper Province. Du får gå på rundvandringar, lyssna på föreläsningar, mingla och knyta kontakter med potentiella arbetsgivare. Och kanske hittar du ditt framtida drömjobb! Resan är kostnadsfri, allt du behöver göra är att anmäla dig. Platserna är begränsade, så först till kvarn gäller.

Varje år arrangerar Paper Province en dag då ingenjörsstudenter från Karlstads universitet och några av våra medlemsföretag får möjligheten att mötas. Flera av de som följt med tidigare år arbetar i dag på något av våra medlemsföretag. Andra har skrivit sitt examensarbete eller gjort sin praktik i ett Paper Province-företag. Häng med du också så får du se vilka spännande karriärvägar som finns.

HÄR ÄR FÖRETAGEN DU FÅR TRÄFFA:

BTG Instruments
Valmet
Cowi
Sweco
BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk
Triton Valsteknik
Rottneros
Stora Enso Skoghalls bruk

TRE FÖRETAGSSTOPP – NIO PRESENTATIONER

Bussen plockar upp dig på morgonen utanför universitetet, vi bjuder på frukost medan vi åker till stopp nummer ett: Triton Valsteknik i Grums.

Där ger Triton en inblick i deras värld och Cowi och BillerudKorsnäs Gruvöns bruk kommer dit och berättar om sina arbetsplatser. Sedan blir det rundvandring i verkstaden. Därefter går bussresan vidare till Stora Enso Skoghalls bruk där även BTG presenterar sig, ni äter lunch i Lysåsens restaurang och går på rundvandring i bruket. Sedan går bussresan vidare till Valmet på Lamberget. Förutom Valmet själva finns Sweco och Rottneros på plats. På Valmet bjuds det på kaffe och rundvandring.

Efter att ni har träffat alla företagen åker ni vidare till Nöjesfabriken. Där får ni lyssna på en inspirationsföreläsning med Nils Hauri från Rottneros bruk, äta buffé och mingla med företagen som ni träffat under dagen. Det är ett gyllene tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Så passa på – missa inte detta!

OBS! Bussen avgår 8:40. Missar du bussen räknas detta som oanmäld frånvaro vilket faktureras.

Program