Industrisnack: Locka de rätta kandidaterna – tips för en lyckad rekryteringsprocess Foto: Jonas Bilberg
Datum: 30/11

Industrisnack: Locka de rätta kandidaterna – tips för en lyckad rekryteringsprocess

30 november anordnar IUC Stål och Verkstad ett digitalt Industrisnack om hur du kan locka de rätta kandidaterna och bjuder på tips för en lyckad rekryteringsprocess.

Flera av IUC Stål och Verkstads medlemsföretag berättar om hur svårt det är att rekrytera medarbetare med rätt kompetens, vilket i många fall kan vara en ren överlevnadsfråga.

Duktiga potentiella kandidater sitter oftast redan på bra jobb och positioner. Många av dem trivs där de är, men skulle kunna tänka sig att byta jobb om något bättre skulle dyka upp.

”Vi diskuterar nya och möjliga sätt att nå ut till de vi vill rekrytera”

I Industrisnack ”Tips för en lyckad rekryteringsprocess”, 30 november, mellan 08:30 till 09:30, diskuteras nya och möjliga sätt att nå ut till de vi vill rekrytera, hur det egna företaget marknadsförs som en attraktiv arbetsgivare och hur kan vi tänka nytt i våra rekryteringsprocesser?

Mia Sonnelid som är kundansvarig på IUC Stål & Verkstads medlemsföretag Industriupport AB ger tips och delar med sig av sina erfarenheter.

NÄR: Tisdag 30 november, klockan 08:30 till 09:30
VAR: Online. Du får en Teams-länk dagen före eventet för att kunna delta.
ANMÄLAN: Görs här >

INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. IUC Stål och Verkstad är arrangör och tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av IUC Stål och Verkstads huvudområden: Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom olika insatser. Genomförandet sker digitalt via Teams som mötesplattform, är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper.