Hotspot-mässan på Karlstads universitet Hotspot -
Datum: 12/2

Hotspot-mässan på Karlstads universitet

I tio år har Paper Province varit en av huvudsponsorerna för Hotspot, Karlstads universitets jobbmässa. 12 februari är det äntligen dags igen och vi finns på plats med flera av våra medlemsföretag för att träffa studenter och arbetsgivare.

Hotspot är en dag då studenter knyter viktiga kontakter med sina framtida arbetsgivare, och vice versa.

Paper Povince deltar som uställare tillsammans med flera av våra drygt 100 medlemsföretag, Bland andra BillerudKorsnäs, Combitech, Nordic Paper, Prevas, Sweco, Valmet, WermKon, Afry och WSP. Så ta tillfället i akt, kom och träffa oss och alla andra utställare!

Rekordår!

Till 2020 års mässa slår Hotspot alla rekord! Alla 123 montrarna är slutsålda, bara på sju veckor. Hann ditt företag inte boka en monter och är medlem hos oss? Då har du ändå chans att visa upp ex-jobb, lediga sommarjobb eller andra erbjudanden till studenter. Hör av dig till oss så hittar vi en bra lösning tillsammans.

Paper Province monter hittar du som vanligt i utställarområdet Transformum – ett välbesökt stråk på övre plan. En karta över hela Hotspot-området och en förteckning över alla utställare finns på Hotspots webb >

NÄR: 12 februari 2020
VAR: Karlstads universitet