Hotspot 2021: digital jobbmässa på Karlstads universitet
Datum: 17/2

Hotspot 2021: digital jobbmässa på Karlstads universitet

Det är dags för Hotspot för 23 året i rad. Den stora jobbmässan som arrangeras av Karlstads universitet för att arbetsgivare och studenter ska få en chans att mötas. I och med den rådande pandemin blir mässan digital för första gången.

Den 17 februari är det dags för Hotspot. Mässan genomförs på plattformen graduateland.com, en karriärportal med stor erfarenhet av event online. På  plattformen har varje utställare i förväg skapat sin egen mötesplats med länkar till lediga jobb, sommarjobb, ex-jobb, trainee- och praktikplatser och studenter har registrerat sina CV:n. Studenter och arbetsgivare möts sedan på plattformen där de kan chatta och öppna upp för enskilda samtal. Nytt för i år är att företagen även kan söka bland studenternas CV:n och ta kontakt med dem som har rätt kompetens för framtida jobb. Under mässdagen hålls även live-presentationer där bland annat Paper Province deltar.

När och var?

Online på graduateland.com

Klockan 9.00-16.00

Registrering

Än finns platser kvar på mässan, boka här: https://hotspot.kau.se/boka/

Är du student – registrera ditt CV här.

Huvudsponsor

Paper Province är som vanligt huvudsponsor för Hotspot, tillsammans med Compare och Karlstads kommun. Vi ses på Hotspot den 17 februari!