Halvvägs till 2030 – En hållbar morgondag
Datum: 15/9

Halvvägs till 2030 – En hållbar morgondag

Den 15 september hålls Sveriges största digitala hållbarhetskonferens med livesändning på hubbar runt om i hela landet. I Karlstad välkomnas de som önskar delta till Innovation Park.

Det är dags för den nionde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens. Årets digiloga sändning är en tv-produktion som sänds till hubbar runt om i Sverige. Bland talarna finns Fredrik Reinfeldt som bjuder på en global omvärldsanalys och Gunhild Stordalen, grundare och styrelseordförande, EAT Foundation. Program återfinns här.

Visar goda exempel

Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt: Att vi till år 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag, samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Fokus på höstens A Sustainable Tomorrow-konferens är att svara på de frågor som många brottas med i sitt arbete med Agenda 2030 genom att visa goda exempel från verkligheten. Hur mäter och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Den 15 september ger vi dig svar på dessa frågor genom tydliga exempel på genomförande.

När: 15 september, kl 09.00-13.15
Vart: Hubben på Innovation Park i Karlstad.
Kostnad: Fritt deltagande, men man bekostar sin egen lunch.
Anmälan: Kan göras inom kort