Genius 2022
Datum: 2/6

Genius 2022

Efter två års uppehåll är Värmlands egen jämställdhetsdag äntligen tillbaka! Genius 2022 bjuder på ny moderator och ett fantastiskt program.

NÄR: 2 juni klockan 8.30–16.00
VAR: Karlstad CCC

Anmälan är öppen

För er som bor och verkar i Värmland finns 400 kostnadsfria platser och det är först till kvarn som gäller. Ni som inte hinner få en av de kostnadsfria platserna eller som bor och verkar utanför Värmland bokar plats till en liten avgift. Klicka på anmälningslänkarna för mer info.

Moderator: Lisa Bjurwald

Vi är glada och stolta att presentera Lisa Bjurwald som moderator för Genius 2022. Lisa Bjurwald är prisbelönt journalist, debattör, föreläsare och författare. Hon har bland annat granskat svensk högerextremism som medlem i redaktionen för Expo och varit ledarskribent på Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet samt kolumnist i Aftonbladet och Expressen. Med boken BB-krisen: Sveket vid livets början (2019) väckte Lisa Bjurwald stor politisk debatt och fick omfattande medial uppmärksamhet. Idag är Lisa en av landets ledande samhällsdebattörer.

Program

Programmet är inte spikat än men här är några punkter att se fram emot:

Kommisionen för jämställda livsinkomster, Ownershift och Fredrika Bremerförbundet pratar livslång ekonomi, Sweco berättar hur de blev branschbäst på Allbrights gröna lista, goda värmländska exempel, Irena Pozar, Geniuspriset 2022 och mycket mer!

Läs mer om konferensen och boka plats här: regionvarmland.se/regionvarmland/utveckling-tillvaxt/jamstalldhet/genius

 

Programmet uppdateras löpande.