Frukost med fokus på kompetens till industrin
Datum: 20/2

Frukost med fokus på kompetens till industrin

Frukost med kompetens – hur säkrar vi kompetensförsörjningen i Värmland? Det är titeln på det kombinerade seminariet och workshopen som Teknik College bjuder in till den 20 februari, för att lyfta Teknik College arbete.

Teknik- och tillverkningsindustrin i Värmland är vår näst största arbetsgivare, som under lång tid haft svårt att hitta folk att anställa. Framförallt folk med rätt kompetens. Inom kort kommer branschen i regionen att ha pensionsavgångar på ca 30 procent. Teknikcollege arbetar med att säkra kompetensen inom industrin genom utbildningar som resulterar i anställningsbara medarbetare och genom att skapa intresse för teknik och industri hos ungdomar och vuxna som lockar dem att söka utbildningarna.

Vill ni veta hur Teknik College kan hjälpa er att säkra kompetensen i er kommun eller ert företag? Då är ni varmt välkomna på detta kostnadsfria frukostseminarium. Det bjuds på frukost och snacka om kompetensförsörjning i Värmland med workshop som utgår från era behov.

Eventet vänder sig till kommuner och företag som är intresserade av att bli en del av Teknikcollege Värmland eller bara är nyfikna på vad vi gör.

Datum: 20 februari
Plats: Innovation Park, Karlstad
Tid: 8.30-10.30
Anmälan: Görs här…