Framtidsresan 2049 hos Compare
Datum: 30/11

Framtidsresan 2049 hos Compare

Du som vill ligga steget före och lära dig mer om digitala arbetssätt för att effektivisera din verksamhet samt hitta och behålla framtidens kompetens, varmt välkommen ombord på Framtidsresan 2049 som arrangeras av Compare.

Onsdagen den 30:e november bjuder Compare tillsammans med Nicklas Hermansson från NomoFomo och Joakim Jansson från DigJourney in till en förmiddag av kompetensutveckling, diskussion och inspiration.

Världen snurrar snabbare än någonsin

Vi vet att framtiden på många sätt redan är här. I dag – år 2022 – snurrar världen snabbare än någonsin. 41 procent av världens alla arbetare överväger att säga upp sig – och nästan varannan har planer på att byta bransch. Det går inte en dag utan att en ny dramatisk forskningsrapport om framtidens arbetsmarknad sköljer över oss. Arbetssätt och krav förändras snabbare än någonsin och att hålla sig uppdaterad kan kännas övermäktigt på egen hand. Därför utforskar vi tillsammans den framtida arbetsplatsens risker och möjligheter och du får med dig konkreta verktyg samt metoder för att hjälpa din organisation hantera förändringsvågorna som rullar in.

Hur ser våra arbetsplatser ut 2049?

Vi börjar dagen med att NicklasHermansson tar med oss till 2049 – hur ser världen och våra arbetsplatser ut då? Vad har förändrats med digitaliseringens framfart, och vilka effekter har data, teknik och AI på våra liv?

Hur påverkas du av förändringarna?

Under efterföljande workshop med Joakim Jansson är det just förändringsvågor vi kommer fokusera på. Vilka är de största, viktigaste? Vad för de med sig, vilka risker och möjligheter? Hur väl förberedd är du?

Efter summering och frågestund med Nicklas och Joakim äter vi lunch tillsammans och smälter förmiddagens intryck. Glöm inte ange eventuell specialkost eller allergi.

NÄR: Onsdag 30 november, kl. 09.30-13.00

VAR: Karlstad och Kalmar

FÖR VEM: För dig som vill möta framtiden förberedd

PRIS: 295 kr per person

VAD INGÅR? Föreläsning, workshop, fika och lunch.

ANMÄLAN: Läs mer och ANMÄL DIG HÄR