Forum för Bioekonomi 2022
Datum: 27/4

Forum för Bioekonomi 2022

Varje år anordnar branschorganisationen Skogsindustrierna denna uppskattade branschträff.  Årets forum hålls onsdagen den 27 april och bjuder på framtidsspaningar, direktsändning från Bryssel, nätverkande och inspiration.

Redan nu kan arrangören presentera två av årets medverkande talare; Göran Persson, f.d. statsminister och skogsägare och Paul Brannen, Director Public Affairs, CEI-bois – European Woodworking Industry Federation.

Framtiden finns i skogen

Sällan har så många röster hörts om den svenska skogen. Aldrig tidigare har det varit så viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som sker i vår närhet och i vår omvärld. Vi utvecklar våra skogsbruksmetoder, vi forskar inom nya användningsområden och vi bygger högre trähus än någonsin.

Nytt för i år

Vi ses först efter lunch och kvällen tillbringar vi genom att tillsammans äta en god middag och fördjupa samtalen. En kuvertavgift kommer att tas ut för dig som väljer att vara med på middagen.

Delta på plats eller digitalt

Ju fler som kan vara på plats – desto roligare. Om du inte har möjlighet att komma till Oscarsteatern i Stockholm går det bra att vara med via länk*.

Varmt välkommen önskar Viveka Beckeman, vd för Skogsindustrierna

NÄR: onsdag 27 april, klockan 12.00 – 17.30 med efterföljande mingel
VAR: Oscarsteatern i Stockholm eller via länk
ANMÄLAN: Görs här

Tider för dagen:

12.00 Registrering och fika

13.00 Programmet startar

17.30 Slut för dagen

17.30-18.15 Mingel

18.30 Middag på Hotel Continental för dig som väljer att vara med

* Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att anpassa dagen därefter

Läs mer och anmäl dig på skogsindustrierna.se