Förbered dig i din roll som handledare Foto: Jonas Bilberg
Datum: 25/11

Förbered dig i din roll som handledare

Behöver du veta mer om vad som krävs av dig i din roll som handledare till studenter som gör sin LIA, APL eller praktik hos er? Då kan du ta del av Teknikcolleges handledarutbildning.

APL, LIA och praktik är centrala delar av den studerandes utbildning och innebär att lärandet i kurser eller delar av kurser förläggs till en eller flera arbetsplatser.

Teknikcolleges handledarutbildning är framtagen för handledning inom producerande företag

När och var

Utbildningen hålls digitalt via Teams den 25 november klockan 9.00-16.00. Anmäl dig senast en vecka innan kursstart. Läs mer och anmäl dig här.

Nationell handledarutbildning

Teknikcollege har även en nationell  handledarutbildning online på sitt intranät. På utbildningen får du verktygen för höjd kvalitet när ni tar emot studenter. Gå in på http://www.tcportalen.se/ och klicka på registrera användare.

Läs mer om handledarutbildningen här

Partner med Paper Province

Paper Province är partner till Teknikcollege som är ett rikstäckande samarbete skapat av Industrirådet. Tio värmländska gymnasieskolor har kvalitetsstämpeln Teknikcollege, vilket betyder att de är särskilt väl anpassade för branschens framtida behov. Läs mer om Teknikcollege här