Datum: 28/5

Expedition Värmland för ingenjörer – digitalt

Den 28 maj är det dags för det digitala eventet Expedition Värmland för ingenjörer, då trettio ingenjörer ska inspireras till att bo, arbeta och leva i Värmland. Ingenjörerna får träffa värmländska företag i behov av ingenjörskompetens – flera av dem i skogsbranschen.

Är du ingenjör, bor på annan ort och kan tänka dig att arbeta och leva i Värmland? Missa inte ett unikt tillfälle att träffa arbetsgivare och ta del av vad Värmland har att erbjuda.

Ny i Värmland arrangerar

Expedition Värmland arrangeras av Ny i Värmland och genomförs digitalt från en studio i Karlstad. De har samlat ihop tolv intressanta arbetsgivare och du som deltar kan välja att träffa åtta av dem för korta intervjuer.

Förra gången de anordnade ett rekryteringsevent riktat till ingenjörer, i november 2020,  deltog 38 ingenjörer och sju av dem rekryterades av ett medlemsföretag i Paper Province.

– Vi fick mycket positiv respons från både deltagare och arbetsgivare och att köra digitalt var definitivt något att bygga vidare på, säger Emma Balderud som tillsammans med Kristina Lindroos driver Ny i Värmland.

Paper Province deltar

Förutom intervjuer blir det även Värmlands-pepp direkt från studion och via Zoom och där deltar bland andra Paper Province för att stötta kompetensfrågan och visa upp karriärmöjligheterna inom vår bransch.

Lyssna på Ny i Värmlands film ovan där Kristine Seger från Paper Province pratar om skogsindustrin och fördelarna med Värmland.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 9 maj 2021.

Läs mer och ansök här

Har du frågor, kontakta Emma Balderud på Ny i Värmland, 0706-21 61 63 el. emma@nyivarmland.se