Connected by roots
Datum: 25/5

Connected by roots

Välkommen till vårens stora happening och hela skogsbranschens mötesplats – Connected by roots.

Connected by roots är ett evenemang med något för alla som jobbar inom och nära den skogliga bioekonomin. Det är det mångåriga arrangemanget Papermakers Night som bytt kostym men kvar finns möjligheterna till nya kontakter, inspiration, kunskap, underhållning och mingel. Allt i den gröna omställningens tecken och med nedslag i de många olika delar som utgör Paper Province och den skogliga bioekonomins starka rotsystem.

Samma dag anordnas Paper Province årsmöte dit alla våra medlemsföretag är välkomna för att påverka föreningens framtid. Länk och anmälan till årsmötet öppnar inom kort.

Innehåll

Eventet äger rum på Värmlands museum i hjärtat av Karlstad vid Klarälvens strand.

Kom och nätverka och mingla med aktörerna inom den skogliga bioekonomin och ta del av de senaste trendspaningarna. Huvudtalare för kvällen är Helena Schiller från “Hej Engagemang!” som kommer att föreläsa om vad skogsindustrin har att vinna genom att utnyttja kraften som finns i starkt engagemang. Vi kommer också att få höra från vår engagemangspanel med röster från näringslivet om hur de lyckats skapa förändring genom engagemang på både individ- och organisationsnivå. Kvällen bjuder också på musik och barhäng för mesta möjliga mingelmöjligheter. Läs mer om programmet på eventwebben connectedbyroots.se.

NÄR: 25 maj klockan 16.30 – 22.30 (ca)
VAR: Värmlands museum, Karlstad
PRIS: Pris för Paper Province medlemsföretag: 975 kr ex. moms. Pris för övriga: 1300 kr ex. moms. I självkostnadspriset ingår välkomstdrink och snittar vid ankomst och lite senare en trerätters middag som serveras av Matbruket vars kök är känt bland Värmlands alla matälskare.
ANMÄLAN: Välkommen med din anmälan genom att besöka på eventwebb connectedbyroots.se. Anmälan stänger 17 maj och vänta inte, i höstas sålde platserna slut.