Compare bjuder in till lunch + workshop om att leda digital transformation
Datum: 21/11

Compare bjuder in till lunch + workshop om att leda digital transformation

ICT-klustret Compare, i samarbete med bland andra Paper Province och IUC Stål & verkstad, bjuder in till ett spännande lunchevent med besök av Joakim Jansson,  entreprenör och författare till den uppmärksammade boken ”Att leda digital transformation”.

Att hjälpa företag att förstå vad digitalisering för med sig har funnits på Joakims agenda sedan 2000 då han började på Spray. Sedan dess har han på nära håll följt hur omvälvande och fascinerande den digitala transformationen är.

Joakim har bakgrund som ledare inom såväl startups som traditionella bolag däribland MTG, Aller och Spray. Han tror på det goda med digitalisering och är grundare till DigJourney som i den digitala transformationen arbetar med att ingjuta framtidstro och mod till utveckling hos individer i organisationer och samhälle. På Compare-lunchen delar han med sig av sina tankar och erfarenheter av att leda digital transformation.

Eventet är kostnadsfritt och passar alla som vill utveckla sitt digitala ledarskap.

NÄR: Lunchbuffé och nätverkande från kl. 11.30, föreläsning och diskussion kl. 12.00-13.00. Efterföljande workshop med DigJourney & Bedigital kl. 13.00 – 15.00:
”Så här leder du digital transformation”

VAR: Scandic Winn, Karlstad

ANMÄLAN: Sker via Compare

Kostnad: Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats.

Om Compare
Detta är den första och inledande träffen i Compares nystartade nätverk Be digital. Compare är en klusterorganisation bestående av cirka 100 ICT-företag (Information, Communication, Technology) i Värmland.

 

 

Image

Annica Åman

Kommunikationsansvarig

+46 (0)70-250 94 43

a.aman@paperprovince.com