Biolyftet – digitalt frukostseminarium
Datum: 30/9

Biolyftet – digitalt frukostseminarium

Biolyftets frukostseminarium – inspiration för företag som vill öka anvĂ€ndandet av biobaserade, Ă„tervunna eller Ă„tervinningsbara material.

Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till smÄ och medelstora företag, i bÄde Sverige och Norge, som praktiskt vill börja att anvÀnda biobaserade, Ätervunna eller Ätervinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

Seminariet bjuder pÄ inspiration och information med exempel pÄ hur hÄllbara material anvÀnds i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom omrÄdet, begrepp och terminologi samt information om utbildningen BioLyftets innehÄll och kommande aktiviteter.

NÄR: 30 september 2020, kl. 09.00-11.00 med möjlighet till frĂ„gor och samtal efterĂ„t.
VAR: Digitalt (webblÀnk skickas per e-post efter din anmÀlan)
ANMÄLAN: Senast 28 september via denna lĂ€nk >

Deltagandet i BioLyftet Àr kostnadsfritt.

Mer om Biolyftet

BioLyftet arrangerar seminarier med information om utbildningen pÄ ett tiotal orter och utbildningar pÄ flera orter under 2020. Samtliga datum och orter för vÄra aktiviteter hittar du pÄ BioLyftets hemsida: www.bioinnovation.se/projekt/biolyftet

VĂ€lkommen!

För frÄgor kontakta Sofia Nibblén Berndtsson, Projektledare The Bioeconomy Region
E-post: sofia.nibblen-berndtsson@regionvarmland.se
Telefon: 010-833 18 04

Detta frukostseminarium arrangeras av projektet The Bioeconomy Region i samarbete med RISE Research Institute of Sweden och det strategiska innovationsprogrammet Bioinnovation.

Initiativet till BioLyftet kommer frÄn det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation och genomförs tillsammans med branschorganisationerna IKEM, TEKO och Skogsindustrierna. Initiativet projektleds av RISE IVF och finansieras i ett första steg av NaturvÄrdsverket.