Arbeta jämställt och bli mer konkurrenskraftiga – träffa oss i Säffle
Datum: 10/9

Arbeta jämställt och bli mer konkurrenskraftiga – träffa oss i Säffle

Delta på seminariet ”Hållbart företagande” i Säffle tillsammans med IUC Stål & Verkstad och Paper Province. Lär dig mer om hur ditt företag kan bli konkurrenskraftigt genom att satsa på jämställdhet och mångfald.

Projektet Miljödriven tillväxt som leds av Region Värmland bjuder in företagare till seminarieserien “Hållbart företagande” som handlar om att få bättre kännedom om resursförbrukning, öka värdet och stärka konkurrenskraften i företagen.

Det är nu dags för den sista träffen i en serie på tre. Men det spelar ingen roll om du inte varit med på de två tidigare tillfällena. Alla är välkomna att delta.

Temat för dagen handlar om vikten av att arbeta med jämställdhet och mångfald för att bli mer konkurrenskraftiga.

Sandra Sundbäck, vd på Paper Province, kommer till Säffle för att prata utifrån sina egna erfarenheter och spaningar om varför det är viktigt att arbeta med social hållbarhet och särskilt jämställdhet. Deltar gör också IUC Stål & Verkstad samt erfarna konsulter.

Seminariet äger rum hos BVT:s underleverantörer CS Produktion på Industrivägen 1-3 i Säffle (deras matsal har mycket gott om utrymme och rundvandringen kommer att hållas på ett coronasäkert sätt).

Seminariet är kostnadsfritt (dock utgår en avgift om du anmäler dig och uteblir).

Anmälan

Anmäl dig till maria.lindeberg@regionvarmland.se eller 073-071 01 97

Datum

10 september kl. 15.00

Plats

CS Produktion, Industrivägen 1-3 i Säffle