A SUSTAINABLE TOMORROW
Datum: 15/9

A SUSTAINABLE TOMORROW

Nordens största digiloga hållbarhetskonferens

Karlstads kommun, tillsammans med Brigth Planet, hälsar varmt välkommen till den digiloga hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow. Företag, organisationer och näringsliv, kan kostnadsfritt delta på hela konferensen som sker i form av en lokal hubb och som streamas i Samhällsbyggnadshuset fredag 15 september.

Temat för konferensen är disruption, som är ett sätt att göra saker radikalt annorlunda, det kan röra sig om detaljer eller om helheter, om affärsmodeller såväl som politik. Det disruptiva tankesättet kan appliceras på allt från inkludering till produktinnovation och har internationellt visat sig ge stor affärsnytta. Några av talarna är Fredrik Reinfeldt, rådgivare, Linnéa Claeson, samhällsdebattör och Johan Rockström, professor i miljövetenskap.

Information och anmälan:
Sändningen startar kl. 09:00 och avslutas kl. 13:10. Under dagen bjuder vi på fika och vid programmets slut bjuder vi även på lunch. För att delta behöver du ha anmält dig senast måndagen den 11 september.

Avanmälan måste ske före onsdag den 13 september till info@brightplanet.se, vid uteblivet deltagande debiteras annars en avgift à 350 kr.

Det går bra att överlåta din plats till någon annan. Avanmälan efter 13 september räknas som uteblivet deltagande och debiteras därför enligt detta. Observera att avanmälan måste ske via info@brightplanet.se.

Information om programmet

ANMÄLAN TILL KONFERENSEN