A-match: Pitchevent för startups och investerare
Datum: 7/5

A-match: Pitchevent för startups och investerare

Den 7 maj är det dags för företag och investerade att mötas vid årets upplaga av investerarforumet A-match. Vill du vara med?

A-match är ett investerarevent där du som investerare får chans att möta investeringsklara företag som vet vad de kan erbjuda. Samtidigt får du lära känna teamen som ska driva företagen framåt.

Oavsett om du har investerat förut eller om detta är första gången du funderar på att göra det passar A-mach dig.

Digital hälsa, säkerhet och skoglig bioekonomi

Den 7 maj intar tio investeringsklara företag med morgondagens affärsidéer scenen på Karlstads universitet. Där presenterar de sina produkter och pitchar sina affärsidéer kopplade till digital hälsa, säkerhet och skoglig bioekonomi. Samtliga har vunnit juryns förtroende i en noggrann uttagningsprocess. Inte nog med att de har bra idéer, de är även granskade ur ett hållbarhetsperspektiv. Företagen har coachats, pitcherna finslipats och framförandet på scen är välrepeterat.

Läs mer om A-match och anmäl dig här!

När: 7 maj, kl 15.00-19.00
Vart: Karlstads universitet i Aula

Här är företagen

  • Melker har utvecklat kajaker i naturfibrer som revolutionerat vattensporten. Med en ny modell framtagen för den nordamerikanska marknaden är de redo att växa internationellt.

 

  • PostTec minskar återställningskostnader och skador på trafikstolpar och fordon. Tack vare en modul som monteras ger stolpen tillfälligt vika vid kollision.

 

  • Enaiblers är pionjärer inom AI-drivet mikroskopi. De möjliggör kostnads- och arbetseffektiva analyser av mikroskopiska prover för sjukdomsmonitorering och diagnostik.

 

  • Livsaptit stärker hälsan och livskvalitén för samhällets äldre med bra kost. Genom hemlagad, god och näringsrik mat med hemleverans förlängs guldåren i hemma.

 

  • MediQueue möjliggör hantering av vårdkön på akuten via en app. Algoritmer prioriterar ärenden och beräknar kötid – en metod som uppskattas spara in 30 minuter per patient.

 

  • Safety By Cilia har utvecklat ett överfallslarm integrerat i armband. Med koppling till en app meddelar den vid aktivering vart du är och startar samtidigt en ljudinspelning.

 

  • LN2Techs patenterade släckteknik är tuff mot svårsläckta bränder. Genom en unik kombination av flytande kväve och vatten uppnås extrem kyla.                                                                      

 

  • The Wellgo Way erbjuder ett koncept för viktnedgång som kombinerar livsstilsförändring, utbildning, coachning och aptitreglerande läkemedel, fritt från dieter.

 

  • GI Lift vill återinföra aska som ger näring till skogen via luften med hjälp av en multikopter. Det är tidseffektivt och skyddar skogen från skador orsakade av tunga maskiner.

 

  • Cognes gör det möjligt att upptäcka demens tidigt via en app i mobiltelefonen. Den fungerar som ett screeningverktyg, som genom maskininlärning och datorseende analyserar ansiktsdrag.
Image

Peter Edberg

Project Manager and Team Leader


+46 (0)73 061 75 17
peter.edberg@paperprovince.com