Nordic Paper nominerade till Guldvargen

Nordic Paper fortsätter att profilera sig. Den senaste stora kampanjen om Biokraft, pappret som är helt återvinningsbart och som bland annat konverteras till matavfallspåsar, är nominerad i kategorin ”Årets B2B” på Guldvargengalan i Karlstad den 13 mars. 

Kampanjen är framtagen tillsammans med Partners Reklambyrå i Karlstad och innefattar bl a en film, som visar papprets unika egenskaper. Filmen är basen i en större kampanj, med målet att få Sveriges kommuner att välja BioKraft matavfallspåsar. Guldvargengalan har arrangerats sedan 1992 av Marknadsföreningen i Värmland. Galan hyllar länets främsta kommunikationsinsatser och går av stapeln på Karlstad CCC.

EN FJÄDER I HATTEN

– Vi är stolta över att tillsammans med Partners Reklambyrå vara nominerade i den här prestigefyllda tävlingen. Det känns som en fjäder i hatten. Ett av våra primära mål är att marknadsföra oss lokalt och globalt. Lokalt kanske inte så många vet exakt vad vi håller på med, men det är något vi verkligen jobbar på att förändra, säger Marie Stenquist, kommunikationsansvarig på Nordic Paper.

Tillägg 2015-03-16: Årets B2B tilldelades TV4.

Nils Vangstad, Partners Reklambyrå, Camilla Olsson, Partners Reklambyrå, Marie Stenquist, Nordic Paper, Maria Saxén, Partners Reklambyrå

Kreativt team. Nils Vangstad, Partners Reklambyrå, Camilla Olsson, Partners Reklambyrå, Marie Stenquist, Nordic Paper, Maria Saxén, Partners Reklambyrå