Nominera till Geniuspriset 2020

Hösten 2020 är det dags för den stora jämställdhetskonferensen Gen(i)us i Karlstad.  Nytt för i år är att du är med och bestämmer vem som vinner Geniuspriset 2020.

Nominera en organisation som du tycker gör skillnad för jämställdheten. Bidragen bedöms av en extern jury och vinnaren presenteras under gen(i)us 2020 på Karlstad CCC. Arrangören återkommer med datum.

Syftet med priset är att uppmärksamma och höja statusen för arbetet inom jämställdhetsområdet i Värmland. Utmärkelsen tilldelas myndighet, företag, offentlig- eller annan organisation som arbetar medvetet, långsiktigt och gärna nytänkande för att öka jämställdheten i och/eller utanför sin organisation.

Nominera här >

Kriterier

Organisationen ska ha sitt säte i Värmland. Politiska partier, tidsbegränsade projekt eller kampanjer kan inte tilldelas priset. Arbetet ska bidra till hållbar jämställdhet mellan kvinnor och män, pojkar och flickor. Det ska visa på goda kvantitativa och/eller kvalitativa effekter/resultat, bygga på långsiktighet och vara en del av den ordinarie verksamheten. Nytänkande är meriterande.

Läs mer om priset och juryn på Region Värmlands hemsida >