Nå ut med din energiinnovation i USA och få 100 000kr

Energimyndigheten söker företag med energiinnovationer till nya Cleantech Hub i New York. Fyra företag kommer att väljas ut och förses med 100 000 kr. Syftet är att, genom ett långsiktigt främjande arbete, hjälpa till att sprida svenska energiinnovationer och etablera dem på den amerikanska marknaden. Energimyndigheten söker dessutom svenska innovationsbolag som är intresserade av att lansera sina energiinnovationer på Cleantech Forum i San Francisco.

Företag med energiinnovationer har möjlighet att ansöka till Cleantech Hub NY. Fyra företag kommer erbjudas ökad exponering mot internationella kunder, investerare och partners för att etablera sig i USA.

De utvalda förses med följande:
• 100 000 kr
• Kontorsplats på Gateway, centralt i Manhattan under ett år
• Tillgång till en affärsutvecklare specialiserad på den amerikanska marknaden som kan bistå er med stöd för etablering
• Tillgång till Gateways nätverk och affärsutvecklarens nätverk
• Möjlighet till deltagande och introduktion för investerarträffar/investerare

Anmälan görs här senast 26 november.

Cleantech Forum San Francisco
Har du en energiinnovation och vill nå ut på marknaden i San Francisco? Då har du ett ypperligt tillfälle. Energimyndigheten söker nämligen svenska innovationsbolag som är intresserade av att lansera sina energiinnovationer på Cleantech Forum i San Fancisco 28–30 januari 2019.

Cleantech Forum San Francisco är en mötesplats för investerare från Silicon Valley.

De antagna innovationsbolagen får möjlighet att pitcha för investerarna under forumet samt att få skräddarsydda möten med investerare och potentiella kunder. Energimyndigheten bekostar deltagandet som motsvarar 25 000 kr

Datum: 28-30/1 2019
Anmälan görs här senast 26 november kl 12.00