Missa inte chansen till en unik start på din karriär

Ansökningsperioden till traineeprogrammet Higher Ambition har startat. Kolla in samtliga tjänster på Higher Ambitions webbsida.

Higher Ambition-programmet sammanför studenter och företag. Syftet är att få nyutbildade ambitiösa studenter att stanna kvar i Värmland och bygga sin karriär här.

I september 2019 startar en ny omgång med tjänster i Värmland. Är du student som tagit din examen, alternativt kommer att ta din examen under första delen av traineeåret – missa inte chansen. Du har till den 15 mars på dig att skicka in din ansökan..

Paper Province medlemsföretag

Ett antal spännande arbetsgivare inom privat och offentlig sektor har gått ihop för att skapa programmet, varav några är medlemmar i Paper Province. Nitton traineeplatser inom olika kompetensområden erbjuds på företag och organisationer.

Lön i ett år

Som trainee i Higher Ambition arbetar du heltid med marknadsmässig traineelön under ett år. Du får även en 12-14 dagars ledarskapsutbildning, ett så kallat General Managementprogram,  med avstamp i hållbarhet.

Effect Management står bakom

Higher Ambition leds och utvecklas av Effect Management AB i samarbete med Paper Province, Region Värmland, Karlstads Kommun, Karlstads Universitet, Handelskammaren i Värmland, Compare, IUC Stål & Verkstad, Karlstads studentkår och andra centrala aktörer.