Miller Graphics växer med nyförvärv av Lito

Lito AB blir nu en del av Miller Graphics som är experter på flexografiskt tryck, djup-, offset- och digitaltryck. Tillskottet innebär att erbjudandet på tjänster nu växer.

– Vi är väldigt glada att få välkomna Lito till Miller Graphics familjen. Lito erbjuder stora erfarenheter och gedigen kunskap inom automatisering av mediaprocessen, Lito Creator, Lito Mag, digital hantering av filer (DAM), hantering av produktinnehåll (PIM) samt 3D bilder och fotografering, vilka är efterfrågade komplement till vårt erbjudande, säger Fredrik Turzik, vd på Miller Graphics.

Nå en större marknad

För kunderna innebär inte ägarbytet någon förändring då Litos dagliga verksamhet fortsätter likt tidigare. Företaget får dock större chans att nå ut till fler.

– När vi nu blir en del av Miller Graphics öppnar det upp nya möjligheter för Litos produkter att nå en större marknad, både produktmässigt och geografisk. Vi kommer även fortsätta vårt utvecklingsarbete med fokus på optimering och kvalité tillsammans med våra befintliga kunder, säger Ole Jensen Produktionschef på Lito.