WIPAB Wermlands industri plåt AB

PLÅTBEARBETNINGSFÖRETAG MED INRIKTNING PÅ LEGOTILLVERKNING

WIPAB är ett plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning. Företaget är lokaliserat i Grums, Värmland.

Företaget bildades 1985 och har sedan starten framgångsrikt arbetat med specialkonstruktioner i stålplåt, rostfritt och aluminium, designade efter kundernas önskemål.

I företaget sker ständig utveckling och vår kapacitet ökar stadigt. Verkstadsytan på totalt 7 000 m², tillsammans med en modern maskinpark, borgar för en verksamhet byggd på flexibilitet, precision samt ett förstklassigt arbete. Företagets 45 anställda, vilka kännetecknas av ansvarskänsla och kunnighet, bidrar till att uppställda mål förverkligas.

Vi utför all form av legotillverkning inom plåt. Kunderna utgörs av allt ifrån tillverkare av fordon till industritvättar. Vår strävan är att ännu ett flertal kategorier av kunder ska se möjligheterna och förutsättningar hos oss som leverantör. Vi välkomnar därför nya kunder att inkomma med förfrågningar och hoppas få möjligheter att visa att ett samarbete med WIPAB ger ert företag en mängd fördelar, både konkurrensmässigt och ekonomiskt.

ÄGARE AV ALLKAL

Sedan 2009 äger WIPAB företaget Allkal som tillverkar industritvättmaskiner. De är Skandinaviens ledande leverantör inom nischen tvätt/avfettning av gods i korgar/fixturer med vattenbaserade tvättkemikalier av lågtemperatur typ (38-45°C). Vill du veta mer? Besök då www.allkal.se