Bjerkén Hynell KB

Bjerkén Hynell erbjuder tjänster inom immaterialrätt, det vill säga patent, varumärkesskydd, designskydd och domännamn. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela världen med att skydda deras produkter.

Vi är en helhetsleverantör inom immaterialrätt med en kombinerad erfarenhet av 110 år i branschen. Vi hjälper dig med att skydda, förvalta och försvara dina patentvarumärken och designer över hela världen. Vi har de långsiktiga och kostnadseffektiva lösningarna som krävs för att säkra dina rättigheter och öka värdet på din affärsverksamhet.

Vi på är en patentbyrå som inte enbart är specialiserade inom traditionell svensk industri så som stål och metallurgi, skog och papper, utan vi behärskar även andra teknikområden såsom biokemi, organisk kemi, elektronik och data.

Vi hjälper dig att skapa immateriella rättigheter och utveckla din patentportfölj genom att erbjuda strategisk rådgivning och utvärderingar. Vi erbjuder såväl nyhetsgranskningar, som konkurrentbevakning och ogiltighetsundersökningar.

Relaterade nyheter