Camatec

Camatec gillar att lösa tillsynes omöjliga utmaningar och tekniska problem på självklara och enkla sätt. Vi är ingenjörer och projektledare med fokus på att det vi konstruerar smidigt ska kunna byggas och tas i drift, på riktigt! Så har du ett utmanande uppdrag och vill ha en fungerande lösning – hör av dig till oss.

Oavsett hur du vill använda vår kompetens kommer du att mötas av stort engagemang och ett brett tekniskt kunnande. Även fantasi och kreativitet är viktiga verktyg i vår jakt på rätt lösning, som ibland kan vara rätt okonventionell. Det passar oss bra. Vi gillar ju problem men framförallt lösningar.

Det känns som en klyscha men vi är faktiskt lite speciella här på Camatec. Vi gör som vi lovat. Vi har ett arbetssätt med mycket glädje och stort kundfokus vilket ledet till genomgående lyckade projekt. Vi arbetar nära dig som kund hela vägen till färdig produkt. Vi är ett stort gäng med erfarna ingenjörer som lägger stor energi på att vara uppdaterade och ständigt vidareutbildade.

Tillsammans är ett nyckelord för oss på Camatec. Vi löser problem och arbetar tillsammans. Alla har en viktig roll att spela i projekten. Vi uppskattar också ett nära samarbete med våra kunder. Det ger helt enkelt ett bättre slutresultat. Det vill vi gärna bevisa för dig.

Relaterade nyheter