BVT Sweden AB

BVT Sweden startades av en grupp ingenjörer och har blivit en världsledande ventilleverantör för kritiska applikationer för processånga och ångkraftverk med inriktning mot hållbara ”gröna” energikällor.

Baserat i Säffle har vi experter med över 30 års erfarenhet av turbinbypass, ångkonditionering, temperaturkontroll, design och tillverkningsprocesser. Ångkonditionering har varit en del av Säffles historia i mer än 100 år genom utvecklingen av massa- och pappersprocessen och grundandet av flera företag sprunget ur Källe Regulatorer startat av Dr Torsten Källe i Säffle.

BVT Sweden designar och tillverkar kompletta reglerventilsystem. Våra ventiler är optimerade för kundernas krav och vi har erfarenhet av att designa, producera och leverera kompletta lösningar. Vi har en mycket hög exportandel eftersom vår teknik är eftertraktad på den internationella marknaden.

Med ett globalt servicenätverk hjälper vi våra kunder med underhåll och service även i fält.

Med hjälp av unik värmländsk kunskap är våra produkter världsledande. Genom fokus på utveckling och hållbarhet har BVT Sweden blivit partner till många av världens ledande energibolag och blivit en del av flera projekt för framtida energiutmaningar som koncentrerad solkraft (CSP), gaskombikraftverk (CCPP) och framtidens processanläggningar (CHP).

BVT Sverige – Din långvariga partner för framtiden.

Följ oss gärna på LinkedIn

 

Relaterade nyheter