Karlstads universitets jobbmässa Hotspot blir digital

16 februari är det äntligen dags för studenter och arbetsgivare att mötas på Hotspot. Precis som förra året blir mässan i digitalt format och det finns fortfarande chans att boka plats som utställare.

Vill ditt företag samverka med Karlstads universitets studenter? Ta chansen att boka in er på jobbmässan Hotspot den 16 februari 2022! Paper Province är huvudsponsor och kommer att se till att våra medlemsföretag får relevant trafik till sin digitala monter.

– Vi höll på att planera för den fysiska mässan innan Folkhälsomyndighetens rekommendation mot universitet – om att undvika folksamlingar – kom. Efter samtal med säkerhetschefen och universitetsledningen tog vi snabbt beslut och bestämde oss för att köra digitalt i år igen, säger mässans projektledare Ximena Deramond, i en intervju med NWT.

– Vi tyckte att det fungerade väldigt bra med digitalt format förra året och nu är arrangören, studenterna och vi utställare mer vana digitala mötesplatser, så i år tror jag att det kommer bli ännu bättre, säger Kristine Seger, som samordnar Paper Province medverkan på Hotspot 2022.

Viktigare än någonsin

– Vi såg fram emot att få träffas fysiskt i år, men nu när läget är som det är känns det rätt att ställa om formatet. Vi är framför allt väldigt glada för att mässan blir av och inte ställs in, fortsätter Kristine.

På grund av restriktionerna som varit de sista två åren ser Paper Province det som extra viktigt för företag att medverka på Hotspot och nätverka med framtidens talanger.

– Nu om någonsin behöver vi delta på arrangemang som dessa så att studenterna får komma i kontakt med arbetsgivare och företag. Annars riskerar vi att tappa bort viktig kompetens som vi behöver för att säkra vår konkurrenskraft, avslutar Kristine.

Så här går det till

Den digitala plattformen som används på mässan, Graduateland, är pedagogisk och användarvänlig. Hotspots projektgrupp hälsar alla som vill veta mer välkomna till en informationsträff. Följande datum anordnas träffen:

– Tisdag 25 januari kl. 9-10
– Onsdag 26 januari kl. 9-10
– Torsdag 27 januari kl. 8.30

Anmälan till informationsträff skickas till salj.hotspot@kau.se
Läs mer och boka monter på https://hotspot.kau.se

Image

Kristine Seger

Controller

+46 (0)70 586 77 80

kristine.seger@paperprovince.com