WermKon

Kvalificerad HSE-konsult

WermKon fortsätter sin tillväxtresa och behöver utöka vår styrka med ytterligare en kvalificerad HSE-konsult.

Som HSE-konsult driver och samordnar du miljö-, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, tillstånd och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser, utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.

Du har någon form av ingenjörsutbildning, gedigen erfarenhet av HSE-arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin. BAS-U utbildning är meriterande. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Det läggs stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Tjänsten innebär arbete på annan ort i perioder och du bör vara bekväm med att resa och leva “konsultliv”.

Huvudkontoret ligger i Karlstad men uppdragen sträcker sig över hela Sverige med viss tyngpunkt i mellansverige.

Välkommen med din ansökan till Hanna Söreklint, HR-partner på hanna@wermkon.se. Hanna svarar även på frågor rörande tjänsten, 070-366 31 41.

Ansökningar hanteras löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Mer information om WermKon hittar du på www.wermkon.se