BillerudKorsnäs

Vill du jobba som kvalitetsingenjör på vår nya kartongmaskin?

Är du ingenjör? Brinner du för teknik och vill vara med och göra världens bästa kartong? Vill du arbeta med just detta på världens mest moderna kartongmaskin? Då har du ett unikt tillfälle just nu.

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vi söker nu en kvalitetsingenjör till den nya maskinen. Det ses som en merit att ha erfarenhet av kartongtillverkning, men viktigast är att du är rätt person för jobbet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten 

Som kvalitetsingenjör arbetar du övergripande med kvalitetsfrågor från våtände till efterbearbetning samt driver utvecklingen inom WIS- och QCS-området. Du ingår i kartongmaskinens driftledning och är underställd sektionschef KM7. Du arbetar i nära samarbete med övrig driftledning, Underhållsavdelning och Teknikavdelning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Flerårig processerfarenhet från pappers-/kartongtillvekrning är meriterande.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett stort teknikintresse. Som person bör du vara drivande och kommunikativ samt ha förmåga till att organisaera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Hertzböle, Sektionschef KM7, tfn 0555-410 55.

Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti 2018.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.