Blue Ocean Closures

Konstruktör/technical designer

Blue Ocean Closures är ett av de mest spännande nya företagen inom hållbara förpackningar med bland annat utveckling och produktion av fiberbaserade förslutningar. Vi jobbar bland annat med konstruktion av förpackningsdetaljer i hållbara material och med verktyg för dessa. Vi behöver nu förstärka med en duktig konstruktör.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en universitetsutbildning som civilingenjör och kanske har du jobbat något eller några år, gärna inom mekanisk konstruktion eller konstruktion av förpackningar.

Vi hoppas att du kan ta med dina kunskaper inom konstruktion, design och CAD. Vi tror att du är noggrann och öppen för att jobba med helt nya koncept. Samtidigt så hoppas vi att du är nyfiken, vill jobba med nya produkter och vara med och förändra världen.

Vi tror att du är empatisk, har stor integritet, är en duktig teknisk designer och har känsla för processer och detaljer. Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som vill vara med på resan mot ett större företag.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder möjligheten att jobba med innovation och hållbarhet, och att vara med på en utvecklingsresa. Vi använder och utvecklar spännande teknik och material. För oss är en inkluderande miljö och mångfald viktigt. Vi är ett litet företag nu men vill växa, jobba med internationella kunder och ge oss ut i världen. Då är en öppen kultur med många perspektiv viktigt. Vi vill att du hjälper oss fortsätta bygga detta.

Vi jobbar redan nu i en internationell miljö med engelska som huvudspråk.

Din placering blir i Karlstad eller vid vår produktionsanläggning som just nu byggs just nu upp och kommer att ligga i Säffle, cirka 40 minuter från Karlstad.

Formella krav

  • Empatisk och med stor integritet
  • Intresse av att utveckla människor, teknik och produktion
  • Universitetsexamen, civilingenjör maskinteknik, teknisk design, förpackningsdesign eller liknade
  • Flytande engelska, både i tal och skrift
  • Bra på att samarbeta och kommunicera

 

Startdatum: gärna under första kvartalet 2022, vi intervjuar löpande.

Ansökan

Sänd din ansökan till contact@blueoceanclosures.com , bifoga CV och ett personligt brev.

För förfrågningar kontakta Lars Sandberg CEO, lars.sandberg@blueoceanclosures.com 0705393257

Läs mer

www.blueoceanclosures.com
Karlstad – Visit Värmland
Uppleva och göra i Säffle kommun