BillerudKorsnäs

Vikarierande Gruppchef till avdelningen Barr/NS Gruvöns Bruk

Är du en person med stort intresse för processteknik, säkerhet och utveckla människor? Då ska du söka till BillerudKorsnäs Gruvöns Bruk.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

En av våra gruppchefer ska nu vara borta en längre tid och vi söker därför en gruppchef.

Avdelning Massatillverkning består av fyra sektioner med totalt cirka 190 medarbetare där Barr/NS är en av sektionerna. Barr/NS ansvarar för att producera barrsulfatmassa till PM4, KM7 och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare.

Som gruppchef är du personalansvarig för ca 15 skiftgående operatörer och svarar för den dagliga driften inom aktuellt processavsnitt. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö och säkerhet upprätthålls.

Du har ansvar över att utveckla dina medarbetare och säkerställa att rätt kompetens finns inom skiftlagen. Gruppchef rapporterar till sektionschef Barr/NS och ingår i sektionens ledningsgrupp. Gruppcheferna inom sektionen ersätter varandra vid behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Dock fordrar vi lägst treårigt gymnasium med teknisk inriktning, YH-utbildning eller motsvarande.

Det är fördel om du har erfarenhet från någon form ledarskap.

Erfarenhet från processindustrin är meriterande, gärna från sulfatmassatillverkning och/eller mekanisk massatillverkning.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt intresse för både teknik och av att utveckla människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina tydliga ledaregenskaper.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Öster 0555-412 98

Läs mer om arbetsgivaren och tjänsten samt skicka in din ansökan här >