Rottneros

Ventilationstekniker

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottneroskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda.

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.

Vallviks Bruk erbjuder dig ett varierande arbete med frihet under ansvar med goda möjligheter till personlig utveckling. Arbetsdagarna är väldigt varierade då de blandas med akuta och förebyggande arbeten som behöver hanteras. Vi söker dig som är flexibel och handlingskraftig, där du i gengäld får ett mångfaldigt och utvecklande arbete.

Som ventilationstekniker på Vallviks Bruk arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning.

Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Din profil

För att trivas hos oss och lyckas ser vi att du är trygg i din yrkesroll, har en positiv grundinställning, är engagerad med en god samarbetsförmåga kan jobba självständigt och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Du är serviceinriktad och ser problemlösning som en utmaning.

Hos oss ser vi positivt och uppmuntrar idéer på förbättrings- och utvecklingsmöjligheter samt proaktivt arbete och att arbetet utförs med ordning och reda.

Kvalifikationer:

  • Gymnasieskolans industriprogram eller vad bolaget bedömer likvärdigt.

Meriterande:

  • Styr-och reglerkunskap
  • Erfarenhet av ventilationssystem underhåll
  • B-körkort

Övrigt

  • Tjänsten är heltid, tillsvidare, dagtid där beredskap kan ingå
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. nVi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Facklig kontakt Jörgen Wasberg Ordförande Pappers 0270 621 08

Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.