Stora Enso Skoghall

Ventilationstekniker

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och vår försäljning 2018 uppgick till 10,5 miljarder EUR

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga plastbelägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda varav ca 110 i Forshaga.

Arbetsbeskrivning:

Till Stora Enso i Skoghall söker vi nu en ventilationstekniker till sektion automation. Automationssektionen är uppdelad i tre olika delar vilka är massa, kartong och centralt. Ventilationsteknikern kommer att tillhöra den centrala funktionen vilket innebär att man kommer arbeta över hela bruket. Ventilationerna man arbetar med i rollen är Comfort ventilation samt kylventilation.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Förebyggande och avhjälpande arbete på vår kyl- och ventilationsanläggning.
  • Planera och bereda arbeten för externa firmor.
  • Utföra utredningar för investeringsbehov.

Eftersom man har ansvar för hela bruket kommer man i rollen ha kontakt med andra funktioner så som anläggningsingenjörerna, planeringen, driftorganisationen och övriga delar i underhållsorganisationen. Man får möjlighet att arbeta självständigt under förutsättningarna att man ansvar för att driva sina arbetsuppgifter framåt samt rapportera till närmsta chef.

Du kommer i ditt arbete att samarbeta med många olika yrkesgrupper och leverantörer och du kommer att få möjligheten att ta stort ansvar för att hålla vår ventilationsanläggning i bra skick på kort och lång sikt.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har relevant gymnasieutbildning och erfahrenhet av arbete med kyl- och ventilationsanläggning. För att klara av jobbet så måste du behärska både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara flexibel samt lojal och ha möjlighet att ställa upp vid behov. Det är också viktigt att man tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter då man får stor frihet i att självständigt driva sitt arbete för att nå uppsatta mål.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att få utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så finns utvecklingsmöjligheterna för dig hos oss på Stora Enso Skoghall.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, tveka inte att söka!

Kontaktperson:

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 30 november 2019. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Henriksson tel: 076-853 93 50 eller via mail Ida.henriksson.ext@Storaenso.com . Frågor om tjänsten och dess innehåll kan ställas till Supervisor Adam Matsson på +46 72 244 14 17 eller Adam.Matsson@storaenso.com

Fackliga kontaktpersoner:

Pappers: Mats-Ola Persson 076 149 84 73

Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på Stora Ensos karriärssidor.
För mer information om Stora Enso: http://www.storaenso.com