Valmet

Valmet söker en Sales Manager

Är du intresserad av avancerad  teknik och internationella affärer? Söker du en ny utmaning i din karriär? Valmet växer och behöver förstärka sitt försäljningsteam och erbjuder en spännande möjlighet att arbeta inom en organisation som kännetecknas av framåtanda och expertis.

Valmet levererar anläggningar, maskiner, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till mjukpapperstillverkare, kemiska och mekaniska massabruk samt fiberboard- och energiindustrin över hela världen. Valmets industrihistoria som sträcker sig 200 år och de 12 000 medarbetarna runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

I den här rollen kommer du att arbeta inom affärsområdet Tissue. Du leder försäljningen av Valmets mjukpappersmaskiner och ombyggnader genom strategisk nykundsbearbetning samt utveckling och bearbetning av befintliga kunder på den global marknaden. Att långsiktigt utveckla produkter och kundrelationer är en viktig del i arbetet och för dig som har ett strategiskt och kommersiellt intresse finns det goda möjligheter att utveckla detta i rollen.

Vem är du?
Valmet söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och förhandlingssituationer och som har nått goda resultat i dina tidigare roller. Erfarenhet av arbete utomlands med andra kulturer är meriterande. Som person stimuleras du av att utveckla affärer och nå bästa resultat. Du har ett starkt engagemang och en förmåga att skapa långsiktiga kontakter och värdefulla nätverk. Då Valmet lägger stort fokus på ”winning teams” så är samarbete och viljan att utvecklas tillsammans med olika resurser inom Valmet och kunder av stor vikt. Detta är en internationell roll så det förutsätts att du kommunicerar obehindrat på engelska både i tal och skrift och att du har en privat situation som möjliggör resande.

Valmet erbjuder
Valmet erbjuder dig ett mycket stimulerande arbete med långsiktiga kundrelationer och avancerad teknik där du kommer att spela en viktig roll och få många möjligheter till nya utmaningar och utveckling. Kunderna finns på den globala marknaden vilket leder till många spännande  möten med andra kulturer.

Mer information
Intresserad? För mer information om tjänsten kontakta Jan Erikson, VP Sales Tissue Mills, 054-17 14 90. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Maria Emanuelsson 054-17 15 28

Du är välkommen att söka innan 10 december.