Prevas

Utvecklingsingenjör, Mekanikkonstruktör

Prevas i Karlskoga söker en nytänkande mekanikkonstruktör med några års erfarenhet.

Som mekanikkonstruktör jobbar du i Prevas eller kundens CAD system och skapar framtidens produkter. Du måste ha förmågan att tänka nytt och realisera dina idéer.

Prevas erbjuder kvalificerade och utmanande uppdrag inom vårt utvecklingscenter alternativt uppdrag på plats hos kund. Arbetet innefattar normalt hela utvecklingskedjan från idé till serieproduktion. Dvs konceptdesign, kravspecificering, beräkning/modellering/visualisering, prototypframtagning och framtagande av komplett produktionsunderlag. Dessutom förväntas du medverka inom produktionstestutveckling mm.

Din bakgrund

Prevas ser gärna att du är högskole -/civilingenjör med några års erfarenhet. Du är ansvarstagande, engagerad och gillar att utvecklas. Du har goda kunskaper inom fordons- och tillverkningsindustrins gällande direktiv och standarder. Du är van att arbeta i olika CAD-miljöer, såsom Pro-E, Creo eller Catia V5.

Meriterande är även om du har erfarenhet av hållfasthetsberäkningar och termiska simuleringar. Du är en lagspelare som trivs i att vara delaktig i utvecklingsteam och där du har ett brinnande intresse för teknik.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Krav på körkort.

Om detta låter intressant så välkomnar Prevas din ansökan redan idag!

Denna tjänst kan endast sökas genom att maila din CV med personligt brev till någon av dessa 3 ansvariga:
Magnus Edman, Magnus.Edman@prevas.se
Tony Jansson, Tony.Jansson@prevas.se
Joakim Westman, Joakim.D.Westman@prevas.se