Cowi

Uppdragsledare Elteknik/Instrument

Är du en kommunikativ person som trivs med att leverera lösningar och ta ansvar för att arbetet blir utfört? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

KOM OCH ARBETA MED COWI PÅ EL & AUTOMATION I KARLSTAD

Inom avdelningen Industri Karlstad arbetar idag ca. 50 skickliga medarbetare som är specialiserade på områdena El- och Automationsteknik, Processteknik och Anläggningsteknik. Vi arbetar ofta i projektgrupper med totalåtaganden som omfattar alla våra teknikområden och erbjuder experthjälp till våra kunder i att planera, utforma och optimera olika typer av industrianläggningar och energisystem. Vi verkar främst i uppdrag inom skogsindustrin och agerar som en nära partner till våra kunder. Avdelningen har också ett omfattande samarbete med övriga avdelningar inom industridivisionen för att kunna erbjuda slagkraftiga lösningar till våra kunder.

VISA VÄGEN FÖR TEKNISK UTVECKLING INOM EL RESPEKTIVE INSTRUMENT

COWI söker nu två uppdragsledare, en inom elteknik och en inom instrument. I den här rollen blir du en del av vårt team av experter och du arbetar i nära samarbete med kunden. Din viktigaste uppgift i teamet är att leda den aktuella disciplinen i våra industrikunders projekt.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

› Agera kontaktperson gentemot kund och effektivt lösa tilldelade uppgifter.

› Planera och lösa uppdraget genom eget arbete samt samarbete med kundens och COWIs organisation.

› Driva och leda avdelningens kundorderprojekt gällande elteknik respektive instrument, där du säkerställer hög kvalitet i våra leveranser.

› Bidra till att driva och utveckla avdelningens marknad och affär.

› Samverka med medarbetare såväl inom el och automation som inom andra discipliner, för att tillsammans kunna leverera på bästa sätt till kund.

Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig av de bästa och utveckla din potential samt delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN

Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas i den här rollen behöver du trivas med att leda och samarbeta med andra, såväl internt som externt. Du har god kompetens och förståelse för eltekniska lösningar och kan lägga upp en plan för hur leveransen skall genomföras. Du trivs med att vara kundens partner och dina medarbetares bollplank. Som person är du en lyhörd lagspelare och du har ett intresse av att utveckla ditt ledarskap. Du har en god kommunikativ förmåga och du kan ta egna initiativ till att hitta lösningar och till att skapa nya kontakter.

COWI Karlstad avser att tillsätta två personer för att fördela arbetsuppgifter vad gäller uppdragsledare El samt uppdragsledare Instrument.

För att passa för tjänsten behöver du också:

› Ha erfarenhet av att leda och leverera uppdrag/projekt inom elteknik respektive Instrument i industrin.

› Kunna tala och skriva flytande på svenska och utan hinder på engelska.

› Det är meriterande om du har egna kundkontakter i branschen.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Då kan du ringa Anna Wilhelmsson, Avdelningschef COWI Karlstad, på tel. 010-850 18 88 eller Björn Ahlqvist, Gruppchef för Processdesign, El & Automation, 072-70 00 733.

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Klicka på länken nedan och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång.

Ansök här >