Stora Enso Skoghalls bruk

Underhållsingenjör

Vill du jobba för en hållbar framtid och vara med på en spännande resa? Nu söker Stora Enso flera ingenjörer till Skoghalls Bruk. Bruket tillverkar förnybar kartong och är en av världens största producenter av vätskekartong. Stora Enso i Skoghall är ett modernt bruk på en resa in i framtiden och söker därför nu flera ingenjörer till olika delar av verksamheten.

Till sektionen Mekaniskt underhåll söker vi Dig som vill arbeta som underhållsingenjör i vår verksamhet i Skoghall, som har bred kunskap och ett stort intresse av teknik och mekanik och med ledaregenskaper som får teamet att leverera på topp.

Vad kommer du att göra då?

Som underhållsingenjör inom Mekanik har du en nyckelroll i underhållsarbetet med både avhjälpande och förebyggande underhåll. Du kommer också att driva och samordna montageaktiviteter och underhållsprojekt och deltar i hela kedjan från tidsplanering, budgetering, kontakt med leverantörer, samordning, uppföljning samt kontroll. Därför är det en viktig pusselbit att du tycker om att arbeta i team och anser att det är en självklarhet att både dela med sig, samt lära dig nytt av våra mycket kompetenta medarbetare.

Då du kommer att samarbeta både med interna och externa aktörer, ställer det krav på att du är bra på att kommunicera på såväl svenska som engelska. Storleken på projekten varierar och berör både ombyggnationer och nyinstallationer samt innefattar även reparationer i befintliga anläggningar. Att arbeta som underhållsingenjör innebär också att tänka i nya banor för att hitta bästa lösningen på uppkomna driftstörningar.

Du rapporterar till Sektionschef Mekaniskt underhåll.

Vad behöver du ha med dig för att lyckas?

För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för mekaniska system och komponenter, eftergymnasial utbildning inom maskin/teknik eller annan likvärdig erfarenhet, samt goda kunskaper i svenska och engelska. Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper.

För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare och tycka om att arbeta och interagera med såväl kollegor som leverantörer.

Du bör även vara strukturerad och analytisk och drivas av att hitta nya, oprövade lösningar på problem som dessutom är energi- och kostnadseffektiva.

Har du tidigare erfarenhet av arbete med rotorsaksanalyser ser vi det som ett stort plus.

Du är prestigelös vilket innebär att du gärna delar med dig men också, minst lika viktigt, lär av andra. Du tar gärna egna initiativ och har modet att ifrågasätta gamla rutiner och instruktioner. Att driva på och avsluta påbörjade projekt ser du som en självklarhet! Har du kunskap och erfarenhet av pappers-/massaprocesser så ökar dina chanser ytterligare.

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter.

Stämmer beskrivningen in? Då är du vår superkandidat!

Vänta inte med ansökan! I denna rekrytering har Stora Enso valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Marina Olsson som nås på 073-980 83 91 eller marina.olsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att sista ansökningsdag är satt av Paper Province, för att vårt system kräver ett datum. Datumet stod ej i platsannonsen.