BillerudKorsnäs

Truckförare till utlastningen Gruvöns bruk

Avdelningen för utlastning inom papperstillverkning PM6 på Gruvöns Bruk ansvarar ett självgående arbetslag för mottagning, rangering, lagerhantering samt utlastning av papper och massa.

Vi söker nu frya truckförare/utlastare på dagtid, skriftarbete kan förekomma. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid.

Som truckförare ansvarar du för att ta emot färdigproducerat papper, lagerplacera, rangera med terminaltruck, planera och genomföra utlastning av papper och massa utifrån beordrade lastuppdrag, lasta på ett skadefritt och säkert sätt samt att utföra övriga förekommande arbetsuppgifter inom enhetens område. Du skall vara villig och ha förmågan att lära dig samtliga befattningar inom avdelningen.

Kvalifikationer

Du skall ha minst godkänd gymnasieutbildning. Körkort med behörighet B, samt truckkort med behörighet B1 och D2 är ett krav. Vi ser gärna att du har god vana av truckkörning, lastning av bilar och järnvägsvagnar. Det är meriterande om du har goda kunskaper i PaperLine Truckklient.

Personliga egenskaper

Arbetet ställer krav på att du är drivande, samarbetsvillig och har förmåga att ta egna beslut utifrån satta rutiner, regelverk och mål. Tjänsten kräver att du är stresstålig, då tidspress och arbetsmängd kan variera över tid. Ett krav är att du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller har frågor om tjänsten kontakta: Johan Lund, gruppchef Lok/terminal tfn 0555-41772.
Anders Berndtsson, Pappers avd 96, tfn 0555-41484.