Triton

Triton söker supportsvarvare

Vi utbildar internt till denna tjänst, väldigt viktigt är att du brinner för arbete inom industrin och har stor förståelse för maskiner och helst skärande bearbetning. Nedan är stora önskemål men ej krav. Du som har en teknisk läggning / utbildning och några års erfarenhet från liknande tjänst eller från annan skärande bearbetning inom tillverkningsindustrin att ha en god grund att stå på.

Som person är du en arbetsmyra med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt har förmåga att planera ditt arbete och din tid. Du är självgående och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet. Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du även arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter. Du har vana från arbete med stödlager.

Referenser av liknande arbeten är meriterande samt erfarenhet från skärande bearbetning ett krav. Vi ser helst att du har och traverskort samt förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Din profil

Utbildning

MERITERANDE

  • Teknik och teknisk industri
  • Gymnasial utbildning:

Kompetenser

MERITERANDE

  • Ritningsläsning
  • Mätteknik
  • Traverskörning

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

  • Svarvare: Mindre än 1 års erfarenhet
  • Supportsvarvare: Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som supportsvarvare kommer du att arbeta vid vår valssvarv TOS SUA100x6500 där både nya kompletta valsar och reparationer produceras på mekaniska avdelningen vid vår produktionsanläggning i Grums. Maskinerna hanterar dimensioner upp till Ø 700 samt längder av 6 500 mm, maskinen är konventionell support utan CNC styrning men med digital . Arbetet innefattar egen riggning av både verktyg och material. Du som svarvare kommer själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.

Arbetsplats

  • Grums

Om oss

Triton är ett företag inriktat på renovering, service, tillverkning samt beläggning av valsar. Vi har utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar. Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett gummering och polyuretananläggning med slipning, dynamisk balansering, emballagesnickeri samt egna transportlösningar. Idag sysselsätter vi 45 st personer varav 9 st på mekaniska delen och har en ny fin fabrik på ca 4500m2. För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

www.tritonvalsteknik.se

Kontaktinformation

TRITON VALSTEKNIK AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434 Grums

Telefonnummer: 054542680
E-post: mikael@tritonvalsteknik.se

Ansökan

Denna tjänst kommer tillsättas omgående. Ange referens Svarvare. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: mikael@tritonvalsteknik.se