Moelven

Lösningar för industriella träkonstruktioner

Vill du vara med och utveckla hållbara lösningar för industriella träkonstruktioner? Moelven söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola till vårt traineeprogram.

Det finns möjligheter för traineeplats i både Sverige och Norge. Beroende på division- och verksamhetsanknytning skräddarsys en utvecklingsplan för att du ska få bästa möjliga traineeperiod hos oss.

Vad innebär Moelvens traineeprogram?

Under programmets 18 månader har du din arbetsplats på ett eller två av våra bolag med arbetsuppgifter som passar din utbildning. Parallellt deltar du på ett kompetensutvecklingsprogram som ger dig god översikt över hela värdekedjan från skog till världens högsta träbyggnad. Du blir en del av vår svensk-norska traineegrupp, som kommer att dela många spännande upplevelser under traineeperioden. I Moelven får du möjlighet att utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper från din utbildning, i samarbete med operativa och stöttande funktioner. Vi ger dig möjlighet att jobba i lokala verksamheter med stark skandinavisk identitet och en global marknad.

Som trainee kommer du att jobba i våra värdeskapande processer. Där får du stor möjlighet att påverka, god kunskap om branschen och vår målsättning är att erbjuda en tillsvidareanställning efter avslutad traineeperiod. Hos oss kan du som individ göra stor skillnad för hela verksamheten genom din insats i värdekedjor inom våra trämekaniska eller byggtekniska divisioner.

Vårat traineeprogram startar upp i september 2020. Lön efter avtal.

Välkommen med din ansökan, och till starten på en karriär i den gröna näringen!

Läs mer om Moelvens traineeprogram här