Andritz AB

Tekniskt säljstöd

Vill du vara med och utveckla pappers- och massa industri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen.

Inom området fiberlinjen antar ANDRITZ ständigt utmaningen att utveckla lösningar för effektivare processer med optimerad tillgänglighet som skapar mervärde för deras kunder. Som tekniskt säljstöd kommer du bland annat ansvara för att beredning av teknisk dokumentation, hjälpa och stötta kunder samt kollegor genom försäljningsprocessen.

 

  • Du kommer att ingå i ett starkt drivet vinnarteam där din egen insats får direkt inflytande på verksamhetens inriktning och resultat.
  • Uppgifterna kan bestå av att diskutera teknik med en underleverantör, delta i kundmöten, att supporta ANDRITZ kunder och underleverantörer med underlag till system och maskiner och/eller förbättrad processlösning.
  • Din boendeort är helst Karlstad med omnejd.
  • Resor förekommer i tjänsten.

I din nya tjänst erbjuds du modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Din tjänst är bred, varierad och händelserik. Din blivande chef är empatisk, engagerad i dig som medarbetare och vill överträffa kundernas förväntan.

Din bakgrund

  • Rätt person har helst arbetat i en liknande roll och gärna på ett massa- eller pappersbruk.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som beredare, teknisk administratör eller som tekniskt säljstöd är mycket meriterande.
  • Kanske är du nyligen utbildad högskoleingenjör inom mekanik, process eller elektronik.
  • För tjänsten krävs god svenska och engelska.
  • Det är meriterande med erfarenhet från Pappers- och Massaindustrin, är du inte expert idag står ANDRITZ redo att utveckla dig till det.

Du som person

ANDRITZ söker dig som trivs i en central roll på företaget. Personen vi tror passar bäst är flexibel, proaktiv, lösningsorienterad och självgående. På ANDRITZ går alltid laget före jaget. Trivs du med teknik, samarbeten med människor och vill bidra till affärerna som hjälper ANDRITZ kunder framåt skall du söka denna tjänst.

Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryteraren Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via hemsidan eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 1/5-20. Hjärtlig välkommen att söka tjänsten.

Om Andritz

ANDRITZ AB ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 medarbetare. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat pappers- och massaindustrin, sågverk och kraftvärmeverk med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB är det ca 300 medarbetare med kontor i Iggesund, Karlstad, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Växjö och Örnsköldsvik.
Läs mer på www.andritz.com