Triton Valsteknik

Teknisk säljare

Triton Valsteknik AB i Grums söker en säljare.

Vi söker Dig som vill bli vår nästa framgångsrika säljare.

Huvudmålgruppen för denna tjänst är pappersindustrin, metallindustrin, tillverkande industrier, mekaniska verkstäder och underhållsverkstäder.

Om Företaget

Triton Valsteknik AB är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.

Triton servar valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar Triton valsar. Årligen passerar det ett stort antal valsar av alla storlekar genom produktionen. Triton har totalt 25 svarvar, varav 8 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar Triton metallkomponenter som sedan sammanfogas till en färdig vals. Till flera kunder beläggs även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Skapa och bibehålla försäljning genom kundbesök, kundvård och skapande av goda och långsiktiga relationer. Vara en som syns på kunders arbetsplatser och vid offentliga arrangemang inom branschen. Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll.

Det är viktigt att du kan se och förstå kunders behov och finna lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter är; Offertbearbetning och uppföljning, Teknisk support, Kundbesök, Koordinera order/offerter.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och har kunskaper inom sälj, processindustrin och maskinell bearbetning. Det är självklart en stor fördel om du tidigare har arbetat som säljare med teknikinriktning, men vi är även intresserade av dig som skaffat dig kunskaper inom området i en annan roll.

I den här rollen ser vi en social och engagerad person som trivs i en händelserik och föränderlig arbetsmiljö. Du är en positiv och initiativrik lagspelare som kan vara flexibel och prestigelös i din yrkesroll. Förmåga att driva flera projekt samtidigt.

Din profil

  • Ett stort tekniskt intresse
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av affärssystem, liknade Pyramid, SAP, Visma, etc.
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • God social förmåga

Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Mejla din ansökan till par@tritonvalsteknik.se senast 10 september.